Ganoderma Lucidum Reishi Svampen Lingzhi Shell Brudt Spore Pulver til Energi Støtte Immunitet System Booster Supplement

Ny vare

På lager

kr106.23

Skriv på ønskelisten

Reishi svampen, også kendt som Ganoderma lucidum og lingzhi, er en svamp, der vokser i forskellige varme og fugtige steder i Asien.Det er også kaldet "mirakel urt, levetid urt, eller imperial urt" i det gamle Øst-og sydøstasien.Ganoderma lucidum er en lilla-brun svamp med en lang tynd stilk, sporer, der er brun i farven og en skinnende cap, der er formet som en fan.Svampen vokser på rådnende træstammer og træstubbe.For mange år, har denne svamp har været et dagligt syn i det Østlige medicin Inden for de svampe, der er flere molekyler, herunder triterpenoids, polysaccharider og peptidoglycans, der kan være ansvarlig for sine sundhedsmæssige virkninger.Mens de svampe, der kan spises frisk, er det også almindeligt at bruge pulveriseret former for svamp eller ekstrakter, der indeholder disse særlige molekyler.

Vigtigste Fordele:

1. Kan sætte skub i indre organ immunsystemet og opretholde en sundere krop; 2. Kan hjælpe med at opretholde leveren og hjælpe med afgiftning af kroppen; 3. Kan hjælpe med at opretholde kroppens cirkulationssystem; 4. Kan langsom aldring; 5. Kan have en beroligende virkning, lindre depression, og hjælpe med at sove; 6. Kan hjælpe med at balancere & opretholde blodtryk; 7. Kan hjælpe med at balancere og opretholde blodsukker; 8. Kan hjælpe med at opretholde åndedrætsorganerne; 9. Kan hjælpe med at lindre allergi; 10. Kan være gavnlig for skønhedspleje.

Cordyceps er en svamp, der lever på visse larver i de høje bjerge regioner i Kina.Naturlige cordyceps er svært at få, og det kan være dyrt.De fleste kosttilskud er lavet med cordyceps, der dyrkes i et laboratorium.Cordyceps er mest almindeligt anvendes til nyre lidelser og mandlige seksuelle problemer.Det er også bruges efter en nyretransplantation.Det er også bruges til leverproblemer, forbedre atletiske præstationer, og mange andre forhold, men der er ingen videnskabelige beviser til støtte for disse anvendelser.

Vigtigste Fordele:

1.Måske kan hjælpe med at lindre ubehag forårsaget af kropsmasse og lunger masse ved at opretholde dårlig immunforsvar. 2.Kan medvirke til at styrke kroppens naturlige modstand. 3.Kan hjælpe lunger, nyre, bryst, lever, mave og tyktarm, og især åndedrætsorganerne at communiate bedre, så for at få en bedre livskvalitet. 4.Kan bidrage til at opretholde blodtilførslen, og få en bedre mikrocirkulationen og hjertelig handling. 5.Kan bidrage til at mindske træthed. 6.Kan bidrage til at lindre hud allergier. 7.Kan hjælpe til at gendanne lungerne og prostata grundlæggende funktion, og hjælpe med at lindre impotens.

Anvendelse og Dosering:

Spinkle på hovedretter, supper, salater eller tilføje til smoothies, kaffe eller te . 1 gram hver gang, 2 gange om dagen.

null

null

Tags: maca pulver, magic mushroom carpet, magiske svampe sporer, lingzhi champignon, reishi spore, ganoderma lucidum, små turtle shell, booster pude, reishi, ganoderma.

Navn På Afdeling Voksen
Funktion Seksuel Udnyttelse
Tillægsgebyr Enhed Tasker
Oprindelse KN(Oprindelse)
Emballage Bag Pakke
Mærke Bloomtimes
Ingrediens Lingzhi Ekstrakt
Function2 Immunoregulation, Skønhed, Lever Beskyttelse
Vægt 0.1
Holdbarhed 2 År
Navn lingzhi
Certificering CFDA
Køn Unisex

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Ganoderma Lucidum Reishi Svampen Lingzhi Shell Brudt Spore Pulver til Energi Støtte Immunitet System Booster Supplement

Ganoderma Lucidum Reishi Svampen Lingzhi Shell Brudt Spore Pulver til Energi Støtte Immunitet System Booster Supplement

Relaterede varer

Sammenlign