Post moderne enkel restaurant bambus rør lysekrone tøj butik lysekrone soveværelse enkelte kreativ belysning

Ny vare

På lager

kr468.27

Skriv på ønskelisten

Produkt Scenarie Diagram

Kunde Feedback Fysiske Kort

størrelse

Lampen krop diameter er 6 cm*60cm, 8cm*80cm og 8cm*100cm.På grund af transport, 8cm*100cm, ikke er blevet solgt for tiden.Farven af lygtehus er inde i guld og uden sort, inde i guld og uden hvidt.Standard forsendelse inde i guld og uden sort.Wire længde 1,5 meter som standard.Chassiset er runde og rektangulære, standard forsendelse er rund, rektangulær du efterlade en besked.Lyskilde: E27*2 pære (vores fabrik omfatter ikke lyskilde) Bemærk: Vi er bange for, at den spænding af vores land ikke opfylder spænding i dit eget land, så vi ikke medtager lyskilde.Vi har brug for dig til at købe den lyskilde E27 lampe hoved i din lokale land.Af hensyn til den høje kvalitet af vores lygtehus, vil det ikke forårsage unødvendige problemer for hurtig transport afsløring.Forstå venligst, at.

Detaljeret kort

.

Forsendelse 1. Vi vil sende varerne så hurtigt som muligt efter thefull betaling er blevet bekræftet.Hvis betaling ikke er tilgængelig, din orderwill automatisk blive lukket. 2.Vær sikker på at tilbud din DetailName/Adresse/ postnummer/telefon-nummer, der er nødvendige af transportøren på InternationalShipments.Når pakken retur på grund af din forkerte oplysninger, vi erikke at tage ansvar.Alle omkostninger som følge af forkerte oplysninger, vil beafforded af køber.Afkast 1. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder bedst som wecan.Alle varer kontrolleres inden afsendelse,så hvis du ikke er tilfreds med købet, kan du udveksle elementer i 7daysand skal du kontakte os inden for 24 timer efter modtagelsen af yourpurchase. 2. Men buyershould sørg for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller gå tabt, hvis de arereturned, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi willnot give køberen en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med thelogistic selskab til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Feedback er Din tilfredshed og positive feedback er meget importantto os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hjemlig er tilfredse med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte usfirst, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse anyproblems og give dig den bedste kundeservice.

Tags: cigar plakat, arbejdslamper, led lampe, e27 led lampe, pendel cemente, kurv rattan, bambus kurv damp, kort hængende lamper, led skrue, tin loft lys.

Stil Moderne
Er Dæmpbar No
Spænding 220V
Materiale Aluminium
Element Type Vedhæng Lys
Mærke yingxuan
Er Pærer I Prisen No
Garanti 3
Lampeskærm Farve black
Strømkilde DC
Antal lyskilder 2
Installation Type Ledningen Vedhæng
Oprindelse KN(Oprindelse)
Belysning Område 3-5square meter
Base Type E27
Sted Hotelværelse
Lys Kilde LED Pærer
Technics Malet
Model-Nummer JM712
Skifte Type Knop skifte
Finish Jern
Certificering CCC

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Post moderne enkel restaurant bambus rør lysekrone tøj butik lysekrone soveværelse enkelte kreativ belysning

Post moderne enkel restaurant bambus rør lysekrone tøj butik lysekrone soveværelse enkelte kreativ belysning

Relaterede varer

Sammenlign