Lavendel Fra Skulder Elegante Selskabskjoler Plisserede Beaded Høj Slids Lang Prom Party Kjoler Pynt Formelle Kjoler

Ny vare

På lager

kr457.28

Skriv på ønskelisten

Model Foto

Størrelse Chart

Hvordan at Meaure

Meddelelse

1. Som en ærlig sælger, garanterer vi den kjole vil være 90%- 99% samme som den oprindelige billede vises .Hvis du ønsker 100% præcis de samme, venligst for give.Ikke to præcis de samme blade i verden. Vi kan ikke garantere, så skal du ikke placere den rækkefølge, hvis du stadig insisterer 100% lighed.End aa for din undertstanding.

2. Kjoler omfatter ikke nogen accessaries s uch som slør, handsker, underkjole inde og så videre.&n bsp; Budgivning er kun for den kjole!Hvis du ønsker accessaries, bedes du kontakte os!

3. Brugerdefineret Størrelse (Herunder Plus Size)/ Farve har brug for en ekstra gebyr USD30.00.

4. Eventuelle ændringer af Størrelse/Farve/Særlige ønsker kan ikke accepteres efter ordre overstiger 24 timer.

5. Vi Lover Forsendelse Kjole inden for 10-15 dage(ikke kæmpe for), normalt afsendt af Pernillestruer.dk Standard Shipping.

Leveringstid: 15-30 arbejdsdage til større omgivelser, ikke fjerntliggende lande.

Hvis du har brug for presserende, bedes du kontakte os for at skibet ved hurtig forsendelse(som DHL,Fedex...), men det skal du betale ekstra gebyr.ellers vil vi insistere på, skibsfart med kina post air mail.

Retur & Refusion

Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os.

Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at tjekke og sørg for, at kjolen eller tøjet er blevet gjort til standard størrelse eller brugerdefinerede mål, som du har angivet.Prøv på din kjole eller tøj så hurtigt som muligt uden at fjerne tags, ændre, eller vaske tøj.Hvis du er ved at vende tilbage eller bytte kjoler, tøj eller tilbehør, skal du sørge for de er i deres oprindelige tilstand - ubrugte, uvasket, uændret, ubeskadigede, rene, fri for støv og hår og med tags intakt og fastgjort.

Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Kære, desses af custom-made dem Alle ved håndsyning og de har brug for lang tid til transport, er der måske lidt pailletter/beading/crystal/fjer/blomster falder af, er det ikke hører til kvalitet spørgsmål, vær venlig at forstå det, vi vil gøre det bedste for dig, vi er sincerly håber, at du kan elske det, tak så meget!

1.Dimensionering eller Passe Spørgsmål

Som alle vore kjoler er håndsyede og kunden, der er skræddersyet den færdige kjole, kan variere fra ca 1 tomme i den angivne målinger.

For at sikre, at din kjole vil stadig passe dig perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let.Hvis du finde de produkter, der ikke er egnet for dig og har du spørgsmål, kan du kontakte os direkte.

2.Farve Mismatch

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

3. Returnering

Kontakt os inden 7 d ays for modtagelse af din bestilling.Desuden en forklaring og billeder, der dokumenterer årsagen til returneringen.Vender tilbage, vil ikke blive accepteret uden forudgående godkendelse.

Når vi har godkendt din anmodning, skal du sende varen indenfor 5 dage

.

Tilbagebetaling vil blive returneret til dig fra Pernillestruer.dk direkte, nedenstående link vil indføre:

Tags: små kjoler, kjole wed, acevog formel kjole til kvinder, afrikanske dashiki maxi kjole, foredragsholdere party kjoler, anlægget silke kjole, brudepige kjole kort, lo aften kjole, kjole fra skulderen, kjole formel.

farve Brugerdefineret
De Faktiske Billeder No
Stof Type Satin
Halsudskæring Off Skulderen
Billede Type Reference Foto
Element Type Aften Kjoler
Med indbygget Bh Ja
Kjoler Længde Gulv-Længde
Mærke weilinsha
Ærme Længde(cm) Kort
Stof 100% Polyester
Lejlighed Eevening Fest, Bryllupsfest...
Toget Sweep-Slæb
Talje Naturlige
Moq 1 Stykke
Produktion tid 10-15 dage
Item Aften kjole
Størrelse Standard or custom
Ærme Stil Off Skulderen
Mode Element Perler
Dekoration Læg
Materiale Polyester
Forsendelse Aliexpress standard shipping eller som du anmoder om
Oprindelse Kina
Silhuet Lige

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Lavendel Fra Skulder Elegante Selskabskjoler Plisserede Beaded Høj Slids Lang Prom Party Kjoler Pynt Formelle Kjoler

Lavendel Fra Skulder Elegante Selskabskjoler Plisserede Beaded Høj Slids Lang Prom Party Kjoler Pynt Formelle Kjoler

Sammenlign