100 A Digital Lcd-Dobbelt Puls-Encoder Stedet Svejser Maskine Tid Control Board

Ny vare

På lager

kr108.25

Skriv på ønskelisten

III.Brug metode:Spænding kalibrering:modulet har netværket spænding kompensation funktion, så spændingen kalibrering skal foretages, når den første maskine er installeret, og i fremtiden, så længe modul power transformator er ikke erstattet, der er ingen grund til at kalibrere.Selvfølgelig, når du føler, at displayet spænding er forkert, og det kan være kalibreret.Følgende er den netspænding, der er ikke kalibreret, og der vises under drift

Vær opmærksom på at en sikker anvendelse af den høje spænding del under installationen.Når brugen frekvens og strøm er høj, silicium kontrol ensretter kræver ekstern køler til disspate varme.Magt modul kørsel belastning afhænger af effekt af silicium kontrol ensretter (SCR).BAT41 (40A) kan bære en mikrobølgeovn transformer, BAT100 (100A) kan bære to mikrobølgeovn transformere, og de anbefalede en for-Løkke transformer er 100A.

Forholdsregler ved brug:Dette modul DIY skal have en vis elektriker viden, hvis du er komplet nybegynder, henvises til elektriker-viden, før du starter.Ikke ved svejsning tid og kraft af den svejste dele, det anbefales, at svejsning tid og kraft justeres fra lille til øverste for at undgå dae til svejsning pen.Fejl årsag og fejlfinding,el forsyning ikke svarer til det faktiske el-spænding: re-spænding kalibrering.

Lodde fælles er ikke sikre eller loddes: juster svejsning af tid og kraft, indtil et tilfredsstillende resultat er opnået.Kan indstilles til at gemme de sidste operation, modul dobbelt impuls udløser, slukke ethvert sæt af udløse gang, kan du ændre dobbelt impuls til enkelt impuls udløser.De vigtigste bord, og display betjeningspanelet er adskilt, og den ydre beklædning, kan fleksibelt samlet.

Med net spænding kompensation, produktion af erstatning, kan justeres automatisk i henhold til ændringen af strømforsyning, og den elektriske spænding på omkring 1 sekund kan blive vist, når den aktiveres, således at den effektive varmen ved svejsning er i overensstemmelse med svejsning parametre, og svejsning stedet er ensartet.

DIY eller simpelt batteri svejser udvikling svejsning.

Svejsning af et enkelt batteri eller et batteri.

Multi-gruppe data 12864 visuelle display, intuitiv betjening, nem, enkelt encoder parameter justering kan gøre driften enkel og hurtig.

Med 0-9999 svejsning tælle funktion, med 5 grupper af prøven opbevaring parametre, kan blive gemt, selv el-strøm er slukket, er antallet af wleding kan ses blot ved et øjekast.

Tid input 0-99 cyklus (1 cyklus er 20ms, for eksempel, tilpasning værdi er 50, der er svejsning tid 1 sek.), stop-tid mellem 2 svejsninger er 0-99 cykler (1 cyklus er 20ms, såsom interval værdi 50, Det er det interval på 1 sekund.) justerbar.Svejsning styrke 30%-99% er justerbar.

Modulet kan isolere de stærke og svage elektricitet ved optisk kobling, og design en pålidelig kredsløb for nul-passage opdagelse og spænding registrering for at sikre den korrekte fase skift af silicium kontrol ensretter (SCR), som kan være forenelig med 40 A-100 A tovejs silicium kontrol ensretter (SCR).

9-12 V AC effektforbrug (ved hjælp af AC transformere, andre såsom DC, kan medføre, at nul-passage opdagelse svigt, kan ikke udløse.)

farve:grøn

Materiale:Metal + PC

Pakkens Indhold:

1 * Hovedbestyrelsen

1 * Lystavle

1 * Kabel

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: maskinen svejse mini, kw stedet svejser, spotter, arc kold svejsning maskine, spot svejser kontrol, spot svejse, spot svejser tid control board, punkt svejser, punktsvejsning tid og aktuelle controller-kontrol, spot svejsemaskine tid.

Model-Nummer hovedbestyrelsen
Nominel Kapacitet 9-12 V
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering INGEN

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

100 A Digital Lcd-Dobbelt Puls-Encoder Stedet Svejser Maskine Tid Control Board

100 A Digital Lcd-Dobbelt Puls-Encoder Stedet Svejser Maskine Tid Control Board

Relaterede varer

Sammenlign