Samlet Creality CR-10/Ender-3 /Ender 3 Pro BMG Ekstruder Direkte Kørsel Ekstruder mount V6 hotend kit 1.75 mm

Ny vare

På lager

kr244.09

Skriv på ønskelisten

RM5286658067186774 Ender3 er med 24V Fan;Cr10 er med 12V-Ventilator

Du bedes informere os, hvilken version du ønsker, når du afgiver ordren.Eller 12V ville blive afsendt

Mulighed A: uden mount transport

Denne mount transport:

Vi ser frem til en yderligere forlængelse af behagelig business relation.Hvis du har nogen quetion eller har brug for noget, pls kontakte os, vi vil gøre vores bedste for at gøre dig tilfreds.

Gratis Forsendelse til hele verden , afsendelse af Kina Post, Luftpost.

Leveringstid omkring 20 -30 hverdage.I nogle lande kan forsinke 1-2 uger.

Vi sender varerne indenfor 2 dage efter modtagelsen af ryddet betaling.

Vægt:

Hvis du ønsker at få varen hurtigst muligt, vi kan også sende det via EMS eller UPS,DHL osv.Du er nødt til at betale nogle fragt mere .Gør du kontakte os først, hvis du ønsker at ændre til EMS,UPS,DHL osv.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb,uanset årsag,så lad os det vide.Vi vil hurtigt udskifte det element, eller give dig en ny refusion,det er så simpelt.Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes ikke.Fragten for sende tilbage og re-sende bør betales af køber.Til din beskyttelse, bedes du forsikret din pakke.

Hvis du produkter, der har nogen fejl eller forsinkelse, er du ikke åben sag eller ikke forlade Negativ & Fysisk feedback, det kan ikke løse nogen problemer .Men bare fortælle os, vil vi gøre vores bedste for at løse det.

Hvis du er tilfreds med dit køb, vi håber, kan du efterlade os en positiv Feedback, og fire 5-stjernede Detaljeret sælgerbedømmelser (DSR), som er af afgørende betydning for væksten i vores lille virksomhed.

Vi accepterer betaling gennem Pernillestruer.dk KUN.Hvis du ikke har Pernillestruer.dk konto, bedes du er registreret en til dig selv på (http://Pernillestruer.dk).Betaling skal være modtaget senest 5 dage efter auktioner endte.Vær sikker på at du har til hensigt at købe eller i stand til at betale inden for den nævnte periode, inden budgivning.Ulønnet, vil striden blive gemt til Pernillestruer.dk for ikke betales tilbudsgivere.

VÆR venlig IKKE efterlader os med 1, 2, 3 eller 4-stjernede Detaljeret sælgerbedømmelser, fordi de er lig med negativ feedback.Kun 5-Detaljeret sælgerbedømmelser er velkomne.

Tags: 3 ender, titan extrud, cr 10 v2, bagsiden af iphone 7, bulkman 3d cnc, hotend, bly skrue t8, hotend v6, direkte drev tatoveringer, ender 3 v2.

Størrelse 1.75 mm
Gælder for CR-10/Ender 3/Ender 3 pro
tilstand Ny
farve black
Oprindelse KN(Oprindelse)
Beliggenhed Kina
Element Type Ekstruder
Anvendelse prusa 3D-printer
Mærke Funssor
Model-Nummer Creality CR-10

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Samlet Creality CR-10/Ender-3 /Ender 3 Pro BMG Ekstruder Direkte Kørsel Ekstruder mount V6 hotend kit 1.75 mm

Samlet Creality CR-10/Ender-3 /Ender 3 Pro BMG Ekstruder Direkte Kørsel Ekstruder mount V6 hotend kit 1.75 mm

Relaterede varer

Sammenlign