Wall Stickers Øjenvipper Decals Øjenbryn, Vipper Wall Decor Skønhedssalon Vægmaleri Alt Om Ansigts Citater Wall Decor Mærkat L951

Ny vare

På lager

kr37.97

Skriv på ønskelisten

W E L C O M E

Velkommen til vores butik .Læs beskrivelsen nedenfor omhyggeligt, for at sikre, at dette produkt er det rigtige for dig.Hvis du har spørgsmål til denne vare,skal du ikke tøve med at kontakte os.Vi er altid glade for at hjælpe.Nyd din shopping.

1 sæt normalt omfatter:

vinyl decal+transfer film+ instruktionerne på engelsk.

Størrelsen (1 inch =2.54 cm ) :

38cm bred x 57 cm høj

42 cm bred x 64 cm høj

57 cm bred x 84 cm høj

Detaljer : Materiale: Øko-venlige vandtæt vinyl.Decals er aftagelige, men ikke genbruges.Gælder for plane overflader såsom vægge, glas, metal, træ, plastik.Die cut, der ikke er udskrevet, så de ikke indeholder en baggrund (klart eller på anden måde).Væggen eller overfladen du anvende den decal til baggrunden.På grund af hånd foranstaltning, kan størrelsen har 1-4 cm fejl.Størrelser i 23" kan komme i flere dele, for lettere anvendelse. - Alle vores produkter bliver lavet på bestilling.Vi gør dette for at sikre, at du får en helt ny vægoverføringsbillede, der ikke har været sidder på den hylde eller i en ware hus for aldre.

- Vi kan gøre en reverse skære uden ekstra beregning.Du skal blot efterlade en note, når du tjekker ud.

- Vi kan størrelsen ned dit design uden ekstra beregning.Kan du efterlade en note, når du tjekker ud.

Hvordan bruge (Det er ikke skræl og stick decals.Du er nødt til at bruge transfer papir til at holde det.Transfer papir kan genbruges og er sammen med væggen citat decal i pakken.Husk at gøre det efter anvisningerne ): Læg overføre film på toppen af wall sticker, så ridse overfladen af mønster med en kort igen og igen; Skære det i stykker, hvis det er nødvendigt.Skær de ekstra dele, Peel off overførsel film forsigtigt fra ark papir, skal du indsætte det på væggen, og ridse overfladen af det mønster igen; Skrælle overføre film forsigtigt fra wall sticker.

N OTE: I tilfælde af luft-boble opstår, stikke med en nål, For stor størrelse wall sticker, 2 eller flere personer er forpligtet til at holde det perfekt, og sørg for at anvende etiketten på en glat overflade, IKKE en struktureret én.Det anbefales IKKE at holde sig på den baggrund.

BEMÆRK : Hvis du bruger varm luft til at blæse mærkaten igen og igen ved at hårtørrer, når du tager væk fra væggen , vil der være uden at beskadige vægge.

Fragt og Leveringstid Vi leverer til hele verden.Item Processing Time: for det Meste, at varer kan blive sendt ud inden for 2 til 7 arbejdsdage.Transit tid og Leveringstid variere afhængigt af hvor du befinder dig og hvor din pakke kommer fra, såvel som forsendelsesmetode.Også, levering, kan det blive forsinket til ferie eller fysiske ulykker.Varer bliver afsendt fra Kina med Luftpost, og er normalt, nå de fleste af de lande inden for 15 til 30 arbejdsdage.Og nå poster lande som USA, Australien inden for 7 til 25 arbejdsdage.

Feedback er Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positive tilbagemeldinger, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Tak så meget!Lad os venligst vide, før de forlader nogen negativ feedback.Vi håber inderligt, købere kan give os en mulighed for at løse eventuelle problemer, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.Vi er ærlige sælger.Din respekt for os vil være meget værdsat.Og vi vil lade positiv feedback til alle købere.

Tags: kræft steg knapper, fila mærke tøj, fila blå stof, gaming skærm 200hz, præget papir baby, fila 36 barn sko, cancun part ting, konsol radio skoda, gaming pad 1400x600.

mønster Fly Wall Sticker
Materiale PVC
Specifikation Single-piece Package
Klassificering Væg Klistermærker
Mærke FARLEOPARD
Scenarier VÆGGEN
Censor Kode L951
Model-Nummer L951
Stil Europa
Tema mønster

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Wall Stickers Øjenvipper Decals Øjenbryn, Vipper Wall Decor Skønhedssalon Vægmaleri Alt Om Ansigts Citater Wall Decor Mærkat L951

Wall Stickers Øjenvipper Decals Øjenbryn, Vipper Wall Decor Skønhedssalon Vægmaleri Alt Om Ansigts Citater Wall Decor Mærkat L951

Relaterede varer

Sammenlign