Original ulåst Bundkort Til Samsung Galaxy S6 kant plus G928F Bundkort Fuld Låst Android-OS-System Logic Board

Ny vare

På lager

kr146.52

Skriv på ønskelisten

Dette link kun til modeller : G928F/G/C/jeg

Vi sælger 100% originale dele, skal du købe med 100% sikkerhed.

Velkommen til vores butik!Vær opmærksom på at vores vigtigste tips:

1.Når du beslutter dig for at placere ordre fra os, bedes du læse klart som nedenfor ,hvis du har nogen tvivl, pls kontakte os først,vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem.

2. Hvis du ønsker at placere bluk ordrer,bedes du kontakte os og bede om citater,vil vi give dig den bedste whoelsale priser.

Kære ven

vær venlig ikke at opgradere det bord ,du ikke ved, hvordan du opgraderer korrekte ,fordi hvis du opgraderer forkerte version ,bestyrelsen har måske ikke af netværket ,eller ikke kan identificere SIM-kort ,måske medføre, at netværk kan ikke blive registreret ,hvis bundkortet kommer ud af ethvert problem, efter du har opgraderet ,vil vi ikke ansvarlige for den ( hvis du sender tilbage bord og betale den fragt ,vi kan hjælpe dig med at løse det) ,tak for at forstå

hvis du virkelig ønsker at opgradere bestyrelsen ,kan du fortælle mig, at du har brug version ,kan vi hjælpe dig med at opgradere, du ønsker én.

1. Bundkortet er 100% originale og låst,kan være egnet for alle lande version,kan Du placere din ordre med 100% sikkerhed.

2.vi har også andre bundkort for brand apple iPhone og for mærket samsung ,hvis du har brug for ,pls kontakt med os.

3.Du bør være bedre til at vælge DHL/EMS/FEDEX express for fragt,bundkortet kan blive sendt til dig med sikkerhed og hurtigere.

4. hvis du ikke ved hvordan man installere bord,pls bede om hjælp til installation af den professionelle person, tak!

betaling andshipping: 1.Vi accepterer betalinger via Pernillestruer.dk SPÆRREDE 2.Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestillingen. 3.Hvis du kan,t kassen umiddelbart efter auktionen tæt,vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage. 4.100% af alle leverede produkter vil blive testet før levering, og vi garanterer at alle vores produkter får du vil være arbejde til alle lige. 5.Vi har i øjeblikket skib til hele verden. 6.Hvor lang tid det tager for mig at reveive ordrer. 7.Den tid, det tager at modtage din bestilling er afhængig af 2 faktorer:levering metode, du vælger, og ordregennemførelse periode.Bemærk venligst, at vi gør vores bedste for at sikre, at du modtager din ordre rettidig.Nedenstående er anslået tidsrammer.

Levering metode:

Nedenstående er vores partnerskab logistik virksomheder og forventet tidspunkt rammer.Tid i transit varierer afhængigt af hvor du,re placeret.

Levering Metode Skøn Tid

DHL 3~7 dage

FEDEX 3~7 dage

UPS 3~7 dage

EMS 8~12days

Supersaver (under 2kg)Kina post 20~30 dage

Supersaver (under 2kg)HKpost 20~30 dage

Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.Men vi vil hjælpe dig med at spore pakken, indtil du får.

Om Garantien:

1.De produkter er af højeste kvalitet,så hvis du ikke er tilfreds med en vare, du har købt,så kontakt vores Service Team .Så hurtigt som muligt.Vi vil være i stand til at hjælpe dig med alle afkast og tilbagebetalinger, der er baseret på betingelse af varen.

2.Hvis de varer du har modtaget, ikke er som beskrevet.Oplys os og sende os tilbage inden for 3 dage om tilbagebetaling.Vi vil tilbagebetaling inden for en uge efter modtagelsen af returvarer.

3.Vi tilbyder 3 måneder garanti på alle vores produkter.Alle varer skal returneres i deres originale tilstand

Bemærk venligst, at følgende elementer er nonreturnable:

1).Brugte Varer

2).Poster uden vores klistermærke eller original emballage

3).Varer der ikke er sendt fra os

Bemærk:Kunder skal bære udgifterne til forsendelse varer tilbage,vi vil betale for forsendelse til den på ny.

Tags: samsung galaxy s6 bundkort, chip, galaxi s10, for Samsung galaxy S6 Kant Bundkort, bestyrelsen mi 8, mi 6 bundkort, samsung sm 5 bundkort, bundkortet samsung s6 kant, 6 nokia, 2012svs46, smartphon.

Oprindelse KN(Oprindelse)
tilstand Brugt og Godt arbejdsmiljø
Minde For Buet Skærm
Frekvensområde For Samsung S6 kant plus G928F
Ulåst Ja
with chips Ja
Status Hele Afsluttet Bundkort
Kvalitet 100% Original
Kapacitet 32GB
Mærke HHXHH
Model-Nummer For Samsung S6 kant plus G928F
Type Interne
Certificering INGEN
Kompatible Modeller For Samsung S6 kant plus G928F
QC Fuld QC Testet
Kompatible Mærker Samsung

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Original ulåst Bundkort Til Samsung Galaxy S6 kant plus G928F Bundkort Fuld Låst Android-OS-System Logic Board

Original ulåst Bundkort Til Samsung Galaxy S6 kant plus G928F Bundkort Fuld Låst Android-OS-System Logic Board

Relaterede varer

Sammenlign