2020 Nye Fit Vinteren Europa Armbånd Halskæde 925 Sterling Sølv Blomsten & Bue Hjerte Charms Perler, Smykker At Gøre

Ny vare

På lager

kr62.21

Skriv på ønskelisten

1.for mindre 10usd,vi levering via Kina post uden tracking nummer.(vi accepterer mix engros) 2.for mindre 200usd vil levering indlæg via Kina eller Hongkong indlæg. 3.for mere end 200usd vil levering via DHL/UPS/HKAP/ ARAMEX.Bemærk : dette er pre-sale item ,og det vil blive sendt ud I slutningen af April,tak for dit forstå .Materiale: 100% Ægte 925 Sterling Sølv Give den farve, forskelle i forskellige kamera og lys Størrelse: 11.30*12.45*8.04 cm

Der er mange former for betaling, du kan vælge på Pernillestruer.dk.Vi foreslår, at ESCROW,og ved betaling med kreditkort, er også sikkert for os begge,fordi der vil være en noraml procedure,om 24 timer for Pernillestruer.dk at bekræfte, at dine kreditkortoplysninger,i løbet af denne tid,for sikkerheden på begge sider,er vi ikke lov til at skibet,og elementer vil blive leveret inden for 1-2 dage, når Pernillestruer.dk bekræftet betalingen oplysninger.

1)elementer vil blive sendt ud inden for 48 timer efter bekræftelse af betalingen. 2)De elementer, der kan nå 12-21 hverdage.

3)Hvis du ikke modtager de varer,bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

1)Hvis de har brug for at returnere til erstatning eller fuld refundering ,bedes du kontakte os. 2)Genstande, der skal være i deres originale stand, ikke er slidt, eller ændres. 3)varen kan returneres inden for 15 dage efter modtagelsen. 4)De tilbagevendende gebyr, der ydes af køber. 1)Vi vil gøre alt for at gøre din shopping de mest behageligt og vidunderligt! 2)Bedes du kontakte os, inden de forlader en negativ feedback, hvilket giver os en chance for at løse problemet. 3)Når du forlader positiv feedback til os, vi vil vende tilbage til dig med det samme.

Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail til mig, vil vi svare inden for 24 timer.Vær venlig ikke at efterlade neutral eller negativ feedback som en måde at kommunikere på.

Tags: matematik charm i 925, santa charm i 925, tænder charm i 925, cricket charm i 925, toucan charm i 925, dråbe charm i 925, charme thor 925, fejl charm i 925, kitty charm i 925, yoga charm i 925.

Brug DIY Charm perler til Armbånd & Armbånd & Halskæder
Model-Nummer FL1587
Bøde eller Mode Fint
Perler til smykkefremstilling Ja
Mode Kvindelige Smykker passer til fest, bryllup
Element Vægt 3.24g
Form Sløjfeknude & hjerte
Element Type Perler
Metaller Type SØLV
Item Højde 11.30*12.45*8.04cm
SØLV sølv 925
Item Form Hjerte Form
Forgyldt Rose Guld
Post Status Super Kvalitet, Udsøgt Charmerende Nye og Lager
Oprindelse KN(Oprindelse)
Sælger Status Engroshandel Detailhandel hot fremme billigere pris
Vigtigste Sten Zircon
For Publikum Mænd, Kvinder, Børn, Kærester, Børn, Søster, Kone, Veninde,
Certifikat Type GDTC
Forsendelse Gratis Forsendelse
Mærke Vhand

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

2020 Nye Fit Vinteren Europa Armbånd Halskæde 925 Sterling Sølv Blomsten & Bue Hjerte Charms Perler, Smykker At Gøre

2020 Nye Fit Vinteren Europa Armbånd Halskæde 925 Sterling Sølv Blomsten & Bue Hjerte Charms Perler, Smykker At Gøre

Relaterede varer

Sammenlign